Wie zijn wij?

“Ik ben John Spek, PADI MSDT Instructeur en uiteraard helemaal gek van alles wat met de duiksport te maken heeft.
Samen met Marga run ik al jaren Livetodive. Ik regel alles wat met de duikschool te maken heeft: de opleidingen, de planningen, het verzorgen van duikuitrusting, het samenstellen van het huurmateriaal en alles wat er bij het runnen van een PADI Duikschool komt kijken.
Graag begroet ik je bij een duikcursus; of dat nu een introduik is, een volledige duikopleiding, of een specialty. Ik leer je graag de fijne kneepjes van de duiksport!”
“Ik ben Marga Maas, PADI MDST Instructrice. Ik ben verantwoordelijk voor het Livetodive Duikteam.
Ik regel de duiktrips, de duikvakanties, de live aboards en de speciale duiken die we elk jaar hebben, zoals de paasduik en de barbequeduik. Ook assisteer ik als instructrice bij de duikopleidingen en ben ik duikleider bij de duiktrips.
Elke keer ga ik weer graag aan de slag om alle duikers een geweldige duikervaring te bezorgen, of dat nu in Zeeland is of op een verre bestemming. Livetodive is fun!
Tot aan de waterkant!”