PADI Advanced Openwater Diver

Je hebt je Open Water opleiding en je wilt graag meer ervaring op doen zodat je ook een keer in de Oosterschelde kan duiken. Ook is het belangrijk om te weten dat je op flink wat beroemde duikplekken ter wereld – vanwege bijvoorbeeld diepte en moeilijkheidsgraad – alleen mag duiken als je een Advanced Open Water brevet kunt laten zien.
Het is dus helemaal geen verkeerd idee om nadat je je Open Water brevet hebt gehaald, je duikkennis en vaardigheden verder te verdiepen. We starten met de PADI Advanced Open Water cursus; de eye-opener van alle PADI cursussen. Je kunt duiken, dat heb je laten zien in de Open Water cursus.
Maak nu kennis met nieuwe aspecten en bijzondere omstandigheden bij het duiken. Dit keer weinig theorie en geen zwembadlessen, maar 5 ervaringsduiken die ook een leuke link hebben naar diverse vervolgopleidingen (specialties) hebben.
In de Advanced Open Water cursus van PADI maak je in vijf duiken kennis met vijf specialty’s. Onderwaternavigatie en diepduiken zijn verplichte onderdelen. Het door ons meest gebruikte programma bestaat uit de eerder genoemde twee duiken plus een nachtduik, een Zoeken en Bergen en een drijfvermogen duik (Peak Performance Buoyancy). Mocht er in de groep speciale belangstelling zijn voor een andere duik, dan is dat altijd bespreekbaar. De theorie leer je door middel van thuisstudie. En tijdens een aparte theorieavond checken we of je de lesstof goed hebt begrepen en worden de herhalingsvragen doorgenomen.

Deelname vereisten:

  • Minimale leeftijd: 12 jaar
  • Medische geschiktheid voor de duiksport.
  • Inclusief: Studie materiaal, Brevet kosten en Materiaal huur
  • Exclusief: Pasfoto’s en vervoerskosten.

Jouw volgende avontuur is:

Je wilt misschien zo gauw mogelijk je Rescue divers Brevet halen om je Buddy zo goed mogelijk te kunnen helpen in een nood situatie.